top of page

Reddingshonden Groep
TOP SAR-K9 BELGIUM
in nauwe samenwerking met SEARCHDOGS@WORK

Volgens het IRO principe , KKUSH 1C IPO-R

Logo 2022-04-15 13 24 15.jpg

Hier gaan we zoveel mogelijk informatie delen over "Search and Rescue" honden die opgeleid worden volgens het IRO principe.

Dit houd in dat het FCI en het IRO de handen in elkaar geslagen hebben en een draaiboek ontwikkeld hebben om de reddingshonden op een dusdanige manier te trainen en er een programma voor op te maken dat er ook in competitieverband gewerkt kan worden.

TBK9DogLogo3_edited.jpg
14CCA971-69B8-451B-86B1-FA2662BC4A17.jpeg

INITIATIE EN DEMONSTRATIE REDDINGSHONDEN
ZONDAG 15 MEI 2022
TE HAMME

Deze dag was echt een topper.

We hebben heel veelbelovende hondjes gezien en voor alle aanwezigen was het een schot in de roos.
een dag die we zeker regelmatig gaan herhalen.

SAMENWERKING MET SEARCHDOGS@WORK

Na heel veel informatie ingewonnen te hebben en verschillende kanalen te hebben geraadpleegd zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het opstarten van een eigen reddingshonden groep op dit moment niet aan de orde is.
Er zijn zoveel reglementen en zaken waarmee er rekening dient gehouden te worden, dat het bijna onmogelijk is om dit allemaal rond te krijgen in de korte tijd die we maar hebben.

Dit allemaal in acht genomen, hebben we beslist om met SearchDogs@Work te gaan samen werken. Dit is een heel fijne club en toffe leden waar we met open armen ontvangen zijn en waar er heel wat bij te leren valt. Danny en zijn groep zijn mensen die heel gepassioneerd zijn en die weten waar ze mee bezig zijn.

Ondertussen ga ik deze zomer verschillende cursussen en workshops volgen in het buitenland om mezelf en Tyson naar een hoger niveau te tillen. We gaan naar Nederland, Slovenië, oostenrijk, ...
Ik hoop al deze kennis te kunnen
 doorgeven aan jullie.
Ik ga jullie zeker op de hoogte houden.

 

TOP BEHAVIOUR.png
bottom of page